Cute Hangtag

Als Kerstgek ben ik altijd op zoek naar manieren om zelf kerstversieringen of knutsels te maken. Meestal maak ik voor mijn directe buren een klein presentje, wat ik samen met mijn kleinzoon de middag voor kerst rondbreng. Hij vind het leuk en ik vind het leuk om iets te bedenken. Vandaag zijn deze cadeaulabels uit de computer gerold…….:-)

Hoe kun je deze printabels het beste gebruiken.  Het eerste wat je moet doen is natuurlijk het setje downloaden en daarna uitprinten op heel stevig papier of dun karton,  het dikste wat je printer aan kan. Je kunt het natuurlijk ook in een copyshop af laten drukken. Daarna uitsnijden of knippen net wat je het makkelijkste vind.

Om de hang tags te gebruiken maak je er op de aangegeven plek een gaatje in met een perforator en rijgt een gekleurd lintje of touwtje door het gaatje en de tags zijn klaar voor gebruik.


On these pages I fearure a small selection of Christmas printables. There are some themes that contain cupcake toppers, cup cake wrappers, gift tags, small flag, popcorn bags and more.

Christmas Hangtags

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *